دهلران پی سی
سایت جامع علمی ,آموزشی,فرهنگی و تفریحی

http://uploadax.com/images/26562570244734673919.jpg

 

در این صفحه شما با تمامی امکانات گوگل آشنا می شوید که هدف از انتشار این مقاله این است که برای انجام هرکاری به سایت های مختلف نروید و وقت خودتون رو تلف نکنید چون اکثر امکاناتی که شما در اینترنت نیاز دارید را می توانید از طریق گوگل بیابید.
 
البته برای این که بتوانید از تمامی این خدمات گوگل بهتر استفاده کنید باید یک حساب گوگل برای خود داشته باشید و اگر هنوز برای خود حساب ندارید اینجا کلیک کنید

 

 



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

اينترنت ، امکان استفاده از سرويس ها و خدمات متعددی را در اختيار کاربران قرار می دهد . ارسال و دريافت نامه الکترونيکی ( E-mail ) ، يکی از قديمی ترين و در عين حال متداولترين سرويس ارائه شده بر روی اينترنت است.عليرغم تمامی مزايا و پتانسيل های سرويس فوق ، در چند سال اخير و همزمان با رشد و گسترش استفاده از اينترنت  ، شاهد مشکلات و مسائل جانبی در اين رابطه نيز می باشيم . توزيع نامه های آلوده به ويروس ها و يا کرم ها ، ارسال و يا دريافت نامه های الکترونيکی ناخواسته که از آنان با نام Spam ياد می شود ، نمونه هائی در اين زمينه می باشد .
در اين مقاله قصد داريم ضمن بررسی جايگاه سرويس پست الکترونيکی با مفهوم Spam ، منابع توزيع و روش های مقابله با آن ، آشنا شويم .



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 27 خرداد 1392برچسب:Spam چيست,مقالات کامپیوتر,دهلران,,
ارسال توسط هادی احمدی

ماکروسافت و سيستم عامل ويندوز دارای يک تاريخچه طولانی می باشند . ويندوز در ابتدا  بعنوان يک محيط گرافيکی عملياتی ارائه گرديد . مهمترين ويژگی ويندوز در آن دوران ،  ارائه پتانسيل ها ی لازم بهمراه  انعطاف مناسب در مقايسه با سيستم عامل  MS-DOS ، بود . ويندوز ، بسرعت رشد و درادامه نسخه های متفاوتی از آن در اختيار کاربران قرار گرفت . ماکروسافت ، اولين نسخه مبتنی بر سرويس دهنده ويندوز را در سال 1990 و با نام Windows NT 3.1 ؛ ارائه نمود.  بتدريج و طی ساليان بعد ( تقريبا" هر دو سال يک نسخه ) ، نسخه های متفاوتی از ويندوز عرضه گرديد . در حال حاضر ما شاهد نسخه های متفاوت سرويس دهنده 2000 ويندوز و نسخه های بعد از آنان يعنی خانواده سرويس دهنده Windows .NET ، می باشيم .



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 27 خرداد 1392برچسب:مقالات کامپیوتر,معرفی ويندوز 2000 و 2003 ,
ارسال توسط هادی احمدی

امروزه رايتر،به يکی از امکانات ضروری بر روی کامپيوترهای شخصی تبديل شده است  . با استفاده از رايترها ، می توان در مدت زمان چند دقيقه اطلاعات متفاوتی نظير داده ،  تصاوير و موزيک های دلخواه را  بسادگی بر روی يک CD ارزان قيمت ( CD-R) ذخيره نمود. قابليت نوشتن مجدد اين نوع از درايوها ، امکان  حذف و نوشتن مجدد اطلاعات بر روی CD هائی با قابليت نوشتن مجدد ( CD-RW ) را تا بيش از يکهزار مرتبه فراهم می نمايد. با استفاده از درايوهای فوق ، امکان انجام عمليات سه گانه خواندن ، نوشتن و نوشتن مجدد بر روی CD های متفاوت ( CD-R , CD-RW) فراهم می گردد . با توجه به نقش محوری عمليات نوشتن در درايورهای فوق ، از آنان با نام " رايـتر" نيز ياد می شود. قيمت درايوهای فوق ،  نسبت به گذشته کاهش و امکان استفاده از آنان در مقياس گسترده ای برای عموم کاربران کامپيوتر فراهم شده است . در اين مقاله قصد داريم به بررسی پارامترهای مهم در رابطه با انتخاب يک رايتر پرداخته و از اين رهگذر با ضوابط و معيارهای انتخاب صحيح آنان  بيشتر آشنا شويم .



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 27 خرداد 1392برچسب:نحوه انتخاب یک رایتر,,
ارسال توسط هادی احمدی

انتخاب مادربرد ، يکی از تصميمات مهم در زمان تهيه و يا ارتقاء يک کامپيوتر است .انتخاب فوق ، علاوه بر تاثير مستقيم بر عملکرد فعلی سيستم ، بيانگر انعطاف سيستم در زمان ارتقاء نيز می باشد . قابليت های فعلی يک کامپيوتر و پتانسيل های ارتقاء آن در آينده ، جملگی به نوع مادربرد انتخابی بستگی خواهد داشت . امروزه بر روی مادربردها ، پورت های پیشرفته ای نظیر( Fireware(IEEE 1394و یا USB 2.0 و حتی کارت های ( تراشه ) صدای شش کاناله و کنترل های RAID وجود داشته که می توان از آنان در زمان ارتقاء سیستم  و بدون نياز به نصب امکانات جانبی ديگر ، استفاده بعمل آورد.
درزمان انتخاب یک مادربرد همواره سوالات متعددی در ذهن تهیه کننده ( خريدار ) مطرح می گردد: مادربردها چگونه با يکديگر مقايسه می گردند؟ پارامترها ی سنجش و وزن هر کدام چیست؟ ( پردازنده ها ، نوع تراشه ها ، نحوه ارتباط با دستگاههای ذخیره سازی ). معيار انتخاب یک مادربرد چیست ؟ Chip set های يک مادربرد بيانگر چه واقعيت هائی می باشند ؟ امکانات یک مادربرد چه تاثیراتی را در حیات فعلی و آتی سيستم بدنبال خواهد داشت؟ميزان کارایی و کيفيت یک سیستم تا چه میزان وابسته به پتانسیل های مادربرد می باشد ؟ موارد فوق ، نمونه سوالاتی است که  در زمان انتخاب يک مادربرد در ذهن تهيه کنندگان  مطرح می گردد. در این مقاله قصد داریم به برخی از پرسش های متداول در زمینه انتخاب یک مادربرد پاسخ داده و از این رهگذر با ضوابط و معيارهای انتخاب صحيح يک مادربرد بيشتر آشنا شويم .



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 27 خرداد 1392برچسب:نحوه انتخاب یک مادربرد,
ارسال توسط هادی احمدی

ارد دیسک (Hard disk ) ، يکی از مهمترين عناصر سخت افزاری درکامپيوتر پس از پردازنده و حافظه است. از هارد دیسک ، بمنظور ذخیره سازی اطلاعات استفاده می گردد . اطلاعات مربوط به راه اندازی سیستم ، برنامه ها و داده ها، جملگی بر روی هارد دیسک ذخیره می گردند. در زمان انجام برخی عملیات خاص توسط کامپیوتر، نظیر ویرایش فیلم ها ، بازی های کامپیوتری و یا پخش موزيک ، استفاده از یک هارد دیسک با ظرفيت بالا، سرعت مناسب و قابل اطمينان ، بطرز محسوسی بهبود محيط عملياتی خصوصا" ذخيره و بازيابی اطلاعات را بدنبال خواهد داشت . در ساليان اخير  تکنولوژی ساخت هارد دیسک بسرعت  و در ابعاد متفاوت رشد و گسترش يافته است . در اين مقاله ، به بررسی پارامترهای لازم در خصوص انتخاب يک هارد ديسک خواهيم پرداخت



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 27 خرداد 1392برچسب:نحوه انتخاب يک هارد ديسک ,,
ارسال توسط هادی احمدی


الف ) مشخصات :  ظرفيت 60 ، 80 ، 120 ، 160  دور معمولی

160GB

120GB

80GB

60GB

 

Capacity

 

 

4A160J0

 

4R080J0

4R060J0

Model    ATA/133 2MB buffer,ball bearing motor

 

4R160L0

4R120L0

4R080L0

4R060L0

               ATA/133 2MB buffer,FDB motor

 

 

 

 

 

Environmental Limits

 

 

 

Performance Specifications

 

Acoustics FDB motor

 

5400RPM

Rotational Speed

2.4

ldle (sound power:bel)

 

2MB

Buffer Size

3.6

Seek (sound power:bel)

 

133

External Transfer Rate (MB/sec)

 

 

 

<12.1

Average Seek (ms)

 

 

Temperature

 

5.56

Average Latency (ms)

5 to 60

Operating ( C)

 

 

 

-40 to 71

Non-operating ( C)

 

 

 

Drive Configuration

 

 

 

512

Bytes per Sector/Block

 

 

Shock

 

16,383/16/63

Logical CHS

60

Operating Mechanical Shock 2ms (G)

 

 

 

300

Non-operating Mechanical Shock 2ms (G)

 

 

 

Reliability Specifications

 

 

 

<50.000

Start/Stop Cycles (min)

 

 

Physical Demensions

 

5 years

Component Design Life (min)

26.1

Height (max mm)

 

<1 per 10E 15 bits read

Data Errors (non-recoverable)

101.6

Width (typical  mm)

 

<1%

Annualized Return Rate (APR)

146.1

Length (max mm)

 

 

 

1.37/620

Weight (LB/g)

 

 

 

Power Requirements

 

 

 

5V                          12V

Mode

 

 

 

628                          587

Seek (mA)

 

 

 

582                          224

ldle (mA)

 

 

 

116                            41

Standby (mA)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 27 خرداد 1392برچسب:,مشخصات فنی انواع هارد ديسک ,Maxtor,Maxtor,
ارسال توسط هادی احمدی

 در این مقاله قصد داریم با انواع جداول موجود در MySQL آشنا شویم. طراحی بانکهای اطلاعاتی همانند سایر کارهای طراحی نیاز به یک سری اطلاعات پیش نیاز دارد، برای مثال در بعضی از موارد کار با بانک اطلاعاتی به نحوی است که transaction-safe بودن جدول را طلب می کند، اما استفاده از جداول transaction-safe موجب افزایش زمان اجرا، فضای دیسک و حافظه می شود. توجه داشته باشید که در این مقاله تنها هدف آشنایی با انواع جداول موجود در MySQL است و به طور کامل با هر کدام آشنا نخواهیم شد!. انواع جداول موجود در MySQL عبارتند از:



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 26 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط هادی احمدی

در زمان ایجاد یک پلفرم، مدیران به فاکتورهایی همچون هزینه، قابلیت اطمینان و خدمات پشتیبانی آن پلترفرم توجهی خاص دارند. آنچه در این مقاله آمده است بررسی و مقایسه این فاکتورها در سیستمهای عامل Microsoft Windows Server و Red Hat commercial Linux می‏باشد.



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 26 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط هادی احمدی

صفحه قبل 1 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 106
بازدید هفته : 187
بازدید ماه : 1177
بازدید کل : 164239
تعداد مطالب : 736
تعداد نظرات : 23
تعداد آنلاین : 1

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
 <-PostTitle-> <-PostContent-> 1 <-PostLink->